Език: BG
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри

Категории с падащо меню

Супер храни Супер храни

Продуктови категории

Супер храните са истински дар от природата. По дефиниция те имат много по-малко калории и са наситени с много повече хранителни вещества. Супер храните са отличен източник на антиоксиданти и безценни нутриенти - вещества, от които организмът ни се нуждае, но не може да си набави сам. 

Супер храните стават все по-популярни заради качеството на съдържащите се в тях вещества и заради богатите им хранителни и лечебни свойства. Някои от най-популярните супер храни са симпатичното годжи бери - плодът на младостта, инка бери, амарант, суровите какаови зърна, мака на прах, спирулина, царицата на протеина - киноа, био хлорела, шизандрата, известна още като китайски лимонник, червената боровинка, гуараната за сила и енергия, чията и много други. 

Супер храните вече са задължителна част от менюто на отговорните за своето здраве хора. Именно чрез супер храните, ангажираният съвременен човек успява да набави всички полезни за тялото вещества - протеин, витамини, минерали, ензими, антиоксиданти, полезни мазнини и масла, аминокиселини и други нутриенти, които са част от големия “пъзел”, наречен здравословен начин на живот.

 

 
«1 2 3»

Продукти

«1 2 3»Страница 1 от 3
Върни До Горе