D’free Веган ядково сирене Паприка с левруда

D’free Веган ядково сирене Паприка с левруда

6.99 лв.

D’free специалитет от ферментирали ядки Паприка с левурда, 100 грама

Хранителни стойности на 100 грама:

Енергийна стойност – 1940 kJ / 469 kCal

Мазнини – 41,68 г

  • от които наситени мастни киселини – 22,82 г

Въглехидрати – 12,14 г

  • от които захари – 1,22 г

Белтъци – 11,29 г

Сол – 0,95 г

Съдържание: кашу 84%, кокосово масло, червена чушка 0,41%, левурда (див чесън) 0,11%, сол, веган закваска (Bifidobacterium, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus)

Срок на годност: 90 дни

Условия за съхранение: при температура от 4 до 8°C

Производител: Плентон ООД

Страна на произход: България

Сподели:

D’free Веган ядково сирене Паприка с левруда е ферментирал ядков специалитет с неповторим вкус, който се състои от шест съставки. Това са кашу, кокосово масло, закваска, червена чушка, левурда и сол. Те са точно толкова, колкото са необходими за постигането на отлични вкус и структура на това 100%-во веган сирене. Ядките са винаги сурови и активирани преди да започне така желаната ферментация с добри бактерии.

Сред предимствата на D’free, редом с вкуса му, са и използването на най-добре изследваните и документирани в света бифидо бактерии (BB-12®). Процесът на зреене е минимум 15 дни, а съдържанието на ядки е цели 84%.

D’free Веган ядково сирене Паприка с левруда е отлична алтернатива на сирене от животинско мляко. Подходящ е както за разнообразното хранене на цялото семейство, така и за вегани, почитатели на здравословния начин на живот, хора, които постят и, разбира се, за новатори.

Производител

D'free

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „D’free Веган ядково сирене Паприка с левруда“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *