D’free Веган ядково сирене Натурално

D’free Веган ядково сирене Натурално

6.99 лв.

D’free специалитет от ферментирали ядки Натурално, 100 грама

Хранителни стойности на 100 грама:

Енергийна стойност – 1940 kJ / 469 kCal

Мазнини – 41,68 г

  • от които наситени мастни киселини – 22,82 г

Въглехидрати – 12,14 г

  • от които захари – 1,22 г

Белтъци – 11,29 г

Сол – 0,95 г

Съдържание: кашу 84%, кокосово масло, сол, веган закваска (Bifidobacterium, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus)

Срок на годност: 90 дни

Условия за съхранение: при температура от 4 до 8°C

Производител: Плентон ООД

Страна на произход: България

Сподели:

D’free Веган ядково сирене Натурално е ферментирал ядков специалитет с неповторим натурален вкус, който се състои от само четири съставки. Това са кашу, кокосово масло, закваска и сол. Те са точно толкова, колкото са необходими за постигането на отлични вкус и структура на това 100%-во веган сирене. Ядките са винаги сурови и активирани преди да започне така желаната ферментация с добри бактерии.

Сред предимствата на D’free, редом с вкуса му, са и използването на най-добре изследваните и документирани в света бифидо бактерии (BB-12®). Процесът на зреене е минимум 15 дни, а съдържанието на ядки е цели 84%.

D’free Веган ядково сирене Натурално е отлична алтернатива на сирене от животинско мляко. Подходящ е както за разнообразното хранене на цялото семейство, така и за вегани, почитатели на здравословния начин на живот, хора, които постят и, разбира се, за новатори.

Производител

D'free

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „D’free Веган ядково сирене Натурално“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *