Сироп от черен бъз, 500 мл

12.00 лв.

Сироп от бъз от диворастящи плодове

Студенопресован сироп от черен бъз или както го нарича производителят

Еликсир от Черен Бъз

Действа общоукрепващо и антиоксидантно на организма, в подкрепа на имунната и кръвотворната системи.

Суровина: диворастящи плодове от Родопите

Нето: 500 мл

Производител: Руан 2010, България

Сподели:

Сироп от черен бъз на Руан е 100% натурален български продукт.

Технологията на преработка на плодовете диворастящ бъз е без консерванти!
Максимално запазени са полезните вещества и качествата на плодовете.
Производството на сироп от черен бъз е в ограничени количества и това е сигурен показател за отличното качество на продукта.

Еликсирът от черен бъз е с приятен вкус и изключително полезен както за деца, така и за възрастни.

Препоръчва се приемът му като хранителна добавка при нарушен имунитет, често повтарящи се инфекции на горните дихателни пътища, пневмонии, проблеми с храносмилателната система, в това число хроничен гастрит, язвена болест и ентероколити, при нарушено усвояване на приеманата храна и дефицит на витамини и минерали.

Черният бъз е особено полезен и при хронични проблеми на жлезите с вътрешна секреция – нарушен метаболизъм, както и при латентен или вече манифестен диабет при деца и възрастни.

Препоръчва се сироп от бъз при интоксикация на организма след химио- и лъчетерапия, при онкологични заболявания, при анемии.

Сиропът от черен бъз е с приятен вкус и аромат.

Може да се приема както при наличие на отслабен имунитет и по-тежки заболявания, така и с чисто профилактична цел.

Профилактичен прием: по 1 с.л. сутрин на гладно

Съпътстващ заболяване прием: по 1 с.л. три пъти на ден

Вижте 100% натурален сироп от бъзак тук!

 

Тегло 0.800 kg

3 отзива за Сироп от черен бъз, 500 мл

  1. Гост (потвърден клиент)

  2. Недялков (потвърден клиент)

    Имате ли наличен този сироп в магазина в Лозенец?

  3. Biochoice (потвърден клиент)

    Разполагаме с наличности. Заповядайте! 🙂

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *