Език: BG
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри

Категории с падащо меню

Български натурални пробиотици и пребиотици Български натурални пробиотици и пребиотици

Продуктови категории

Според Световната Здравна Организация от пробиотичните бактерии най - голямо значение за човечеството, съгласно доклад пред Конгреса на САЩ - 2005 г., има Lactobacillus Bulgaricus - бактерията на Българското кисело мляко.

Lactobacillus Bulgaricus вирее единствено в България.

Lactobacillus Bulgaricus стимулира имунната система, предпазва от урогенитални инфекции, регулира чревната микробна флора, намалява холестерола и кръвната захар, оздравява стомаха, червата и черния дроб, оказва антиалергично действие.

Lactobacillus Bulgaricus е единственият пробиотичен бактерий, който отделя D (-) млечна киселина - тя определя мощните му антиракови, лъчезащитни и антиоксидантни ефекти.

Пробиотиците и пробиотичните функционални храни с марките Лактера и Биомилк се разработват вече повече от 30 години в България. Откриването на нови пробиотични щамове, иновации в методологията на производството на готовите пребиотици и пробиотици, са дело на научен екип във Военномедицинска Академия, ръководен от проф. д-р Никола Александров д.м.н., като част от космическата програма Интеркосмос. Използвани са от Българската армия по време на мисиите в Камбоджа, Косово, Ирак, Афганистан и от Български научни експедиции в Антарктика и Хималаите.

Всички пробиотици са клинично и експериментално тествани за странични ефекти. Пробиотиците се произвеждат изцяло в България по уникален биотехнологичен процес. Продуктите са патентовани с над 20 патента в България и ЕС.

ПОДАРЕТЕ СИ ЗДРАВЕ!!!

Ефективност на млечнокиселите продукти и пробиотичните бактерии

 

«1 2 3»

Продукти

«1 2 3»Страница 1 от 3
Върни До Горе