Политика за поверителност

КАК ИЗПОЛЗВАМЕ И ЗАЩИТАВАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Уважаеми посетители на biochoice.bg,

Посещаването на нашия сайт/онлайн магазин не изисква легитимиране или предоставяне на каквато и да било лична информация.

В случаите, когато заявите желание да закупите продукти от нас, ние имаме нужда от информация и настоящата декларация за конфиденциалност описва събирането на данни и употребата им в такива случаи.

Настоящата декларация за конфиденциалност се отнася единствено за „Ди енд Ди ГРУП“ ЕООД.

Предоставените от Вас лични данни са информация, която служи за Вашата идентификация. Това са: име, адрес, имейл адрес, телефон. Ние не събираме лични данни, освен ако вие не ги заявите в конкретни случаи, например, когато поръчвате продукти.

Освен личната информацията, предоставена от Вас: име, адрес, електронен адрес и телефон, може да събираме и други данни по време на Вашето посещение на сайта ни, като използваме инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други подобни.

Личните данни, които Biochoice.bg получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката.  Гарантираме, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица(освен на куриерската фирма за изпълнение на доставката на закупените от Вас продукти) или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на Biochoice.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници.

„Ди енд Ди ГРУП“ ЕООД събира и обработва лични данни на потребителите в качеството на Администратор на лични данни, регистриран в Комисията за защита на личните данни под номер 407092.

Гарантираме на нашите клиенти конфиденциалност на предоставената информация и лични данни.

Допълнителната информацията, която получаваме по време на Вашето посещение на сайта ни, е свързана с Вашите потребности и интереси. Тя ни помага да направим посещението Ви последователно и персонализирано.

Личната и допълнителната информация използваме, за да Ви:

  • помогнем при попълване на поръчка;
  • информираме относно продукти или услуги;
  • известим за нови услуги или стоки;
  • предоставим персонализирани промоционални оферти;
  • изберем съдържание, което да Ви бъде показано;
  • да обработим плащане на поръчка;

„Ди енд Ди ГРУП“ ЕООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

Изявлението за защита на личните данни важи за електронния магазин на „Ди енд Ди ГРУП“ ЕООД. Нашият сайт може да съдържа връзки към други сайтове, за които не носим отговорност относно тяхната защита на личните данни.

При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, те ще бъдат оповестени своевременно в сайта ни.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на нашия сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Ако имате въпроси относно личните си данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас.