Поръчка/Доставка

КАК ДА ЗАКУПИМ ЖЕЛАНИТЕ ПРОДУКТИ ОТ МАГАЗИНА СТЪПКА ПО СТЪПКА

Щом намерите продукта, който искате да поръчате, ви предстои да кликнете последователно на следните бутони:

1. ДОБАВИ В КОЛИЧКА –  Вашата Мини количка се намира в горния десен ъгъл на страницата. Във всеки един момент можете да си я преглейдате, да добавяте или да махате продукти от нея.

2. ВИЖ И КУПИ – Ще ви покаже цялата поръчка до момента с изчислена обща сума.

3. ПОРЪЧКА – Този бутон ви отвежда в страницата за регистрация.

4. РЕГИСТРАЦИЯ – Не се плашете от Регистрацията! Тя става точно толково бързо, колкото и пазаруването като Гост. Но веднъж вече регистрирани при нас, ще можете да участвате в нашите игри и промоции и да спечелите награда за лоялен клиент.

5. МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ /наложен платеж, плащане с кредитна/дебитна карта/ в PayPal – изберете от падащото меню предпочитания метод на плащане

5.1. Наложен платеж означава, че ще заплатите поръчката и куриерската такса на куриера в момента на доставката. Имате право да отворите пакета и проверите съдържанието преди да платите.

5.2. Ако изберете Плащане с кредитна/дебитна карта през PayPal, когато финализирате поръчката, автоматично ще бъдете прехвърлени на страницата на PayPal. Избрахме платформата за онлайн разплащания PayPal, защото е най-сигурната в световен мащаб, където Вашите лични данни и Вашите финанси са под максимална защита. PayPal ще поиска от вас регистрация. Ако нямате такава, създаването на акаунт е бързо и лесно, кликнете тук и се уверете сами.
Сумата, която ще заплатите чрез платформата на PayPal ще е сбор от стойността на вашата поръчка и куриерската такса.

6. МЕТОД НА ДОСТАВКА–  Изберете от падащото меню желания метод на доставка. Най-евтино е да изберете Доставка до офис на Еконт. Ако предпочитате да получите продуктите на посочен от вас адрес, изберете Доставка с Еконт до врата. В цената на куриерската услуга е калкулирано теглото, но не и такса Наложен платеж. Тя е 1% от стойността на поръчката. Ако доставката до ваш адрес е твърде висока, когато ви се обадим за потвърждение на поръчката, ще ви предложим доставка с Рапидо.

​Внимание! В падащото меню на Избор на метод за доставка, има опции за изпращане в чужбина. Ако все пак се объркате и изберете Доставка до Словакия, Словения, Чехия или Български пощи за чужбина, не се притеснявайте, ние ще коригираме вашата грешка.

Кликнете върху Следваща стъпка и ще отидете на страница Ревю. Там ще видите отново цялата си поръчка. Имате възможност да продължите с пазаруването или да финализирате поръчката.

Преди да финализирате поръчката, не пропускайте да кликнете върху квадратчето Съгласен съм с условията.

7.ФИНАЛИЗИРАЙ ПОРЪЧКАТА

Така приключва Вашето пазаруване. Оттук нататък наш оператор приема поръчката Ви, свързва се с Вас по телефон, за да провери дали адресът е правилен и поръчката актуална и в рамките на 1-3 дни Вие получавате покупката си.​

Дано да сме били полезни !

Ако имате въпроси, срещате трудности или откривате грешка в системата, пишете ни на имейл – biochoice@abv.bg или ни потърсете на:

тел. +359 (0) 889 23 27 37 – в работното ни време всеки делничен ден от 10.00 до 19.00ч.

тел. 0888 739 212 – Управител