Поръчка/Доставка

КАК ДА ЗАКУПИМ ЖЕЛАНИТЕ ПРОДУКТИ ОТ МАГАЗИНА СТЪПКА ПО СТЪПКА

Щом намерите продукта, който искате да поръчате, ви предстои да кликнете последователно на следните бутони:

1. ДОБАВИ В КОЛИЧКА –  Вашата Мини количка се намира в горния десен ъгъл на страницата. Във всеки един момент можете да си я преглейдате, да добавяте или да махате продукти от нея.

2. ВИЖ И КУПИ – Ще ви покаже цялата поръчка до момента с изчислена обща сума.

3. ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКА – Този бутон ви отвежда в страницата за регистрация.

4. РЕГИСТРАЦИЯ – Не се плашете от Регистрацията! Тя става точно толково бързо, колкото и пазаруването като Гост. Но веднъж вече регистрирани при нас, ще можете да участвате в нашите игри и промоции и да спечелите награда за лоялен клиент.

5. МЕТОД НА ДОСТАВКА – Можете да изберете измежду следните методи на доставка:

– Взимане на място от магазина – така спестявате цената на доставката

– Доставка до офис на Еконт – посочената цена е приблизителна. Когато ви се обадим за потвърждение на поръчката, ще уточните кой точно офис на Еконт е най-удобен за вас.

– Спиди – избирайки за доставчик куриерска фирма Спиди, ще ви бъдат предложени 3 опции: *до автомат,  **до офис и  ***до врата

* До автомат е най-евтината възможна доставка /от 2.27лв/. Изберете от падащото меню адреса на автомат на Спиди – това са магазини или офиси, които работят в сътрудничество със Спиди.

** До офис на Спиди /цени от 3.80лв/ – изберете от падащото меню желания от вас офис!

*** До врата – ще трябва отново да попълните адресът, където желаете да ви бъде доставена поръчката. Тази информация отива автоматично в системата на Спиди.

Следващата стъпка е:

6. Избор на МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ /наложен платеж, плащане с кредитна/дебитна карта/ в PayPal – изберете  предпочитания метод на плащане

6.1. Наложен платеж означава, че ще заплатите поръчката и куриерската такса на куриера в момента на доставката. Имате право да отворите пакета и проверите съдържанието преди да платите.

6.2. Ако изберете Плащане с кредитна/дебитна карта през PayPal, когато финализирате поръчката, автоматично ще бъдете прехвърлени на страницата на PayPal. Избрахме платформата за онлайн разплащания PayPal, защото е най-сигурната в световен мащаб, където Вашите лични данни и Вашите финанси са под максимална защита. PayPal ще поиска от вас регистрация. Ако нямате такава, създаването на акаунт е бързо и лесно, кликнете тук и се уверете сами.
Сумата, която ще заплатите чрез платформата на PayPal ще е сбор от стойността на вашата поръчка и куриерската такса.

7. Не пропускайте да се запознаете и да сложите клик в квадратчето преди текста: Прочетох и се съгласявам с условията за ползване правила и условия *

8. Поръчване – кликвайки  бутон “Поръчване”, вие финализирате вашата поръчка.

Преди да изпратите към нас поръчката си, убедете се, че сте въвели правилно вашия телефонен номер!

Ние ще ви се обадим за потвърждение. По телефона ще имате възможност да направите промени по вашата поръчка, да добавите продукт или да се откажете, да промените адреса на доставка или куриера. Ние ще направим всичко, за да се чувствате комфортно и удовлетворени.

Дано да сме били полезни !

Ако имате въпроси, срещате трудности или откривате грешка в системата, пишете ни на имейл – info@biochoice.bg или ни потърсете на:

тел. +359 (0) 889 23 27 37 – в работното ни време всеки делничен ден от 10.00 до 19.00ч.

тел. 0888 739 212 – Управител