Натурална козметика с морска луга и кал Sea Stars

Натуралните продукти за таласо, арома и фито терапия с марката Sea Stars имат козметичен, профилактичен и лечебен ефект. Имат широк спектър на действие върху кожата и целия организъм

Съдържат богат, важен във физиологично отношение минерален състав, микроводорасли и микрофауна, типични за нашите солени езера. Съдържанието на биогенния елемент магнезий е доминиращо.

Действат подхранващо, релаксиращо, почистващо и разкрасяващо на кожата на тялото, като я поддържат, успокояват, възстановяват, омекотяват, хидратират и защитават срещу стареене.

Минералните вещества, микроелементите и натуралните етерични масла/билкови екстракти проникват в кожата през порите, достигат до нервните окончания и кръвоносната и лимфната системи и освежават, релаксират и тонизират организма. Стимулират защитните реакции и регенеративните тъканни процеси.

Имат антиоксидантен и антицелулитен ефект.

Имат широк антимикробен спектър – оказват изразено противовъзпалително и антисептично действие.

Приложими са и при лечение на ревматизъм, артрози, дископатии, възпаление на околоставните тъкани, радикулити, неврити, мускулни болки, кожни раздразнения и заболявания (псориазис, акне), настинка, грип, нервно напрежение, депресия, в спортната медицина и др.

Категории козметика с морска луга и кал Sea Stars

Най-продавани продукти

2.90 лв.3.90 лв.

Разтвор за тяло SOLILUG – Стабилизирана черноморска луга с богат минерален и биологичен състав, готова за директна употреба с лечебна, физиотерапевтична или профилактична цел.

Разфасовка:

  • 450ml
  • 1l

Черноморската луга SOLILUG е природен продукт. Лугата е добита от Поморийското и Бургаското солени езера – едно истинско наше природно богатство.

Разработена е така, че да се гарантира дълготрайно запазване на богатия й минерален и биологичен състав в широк температурен интервал. По този начин обработена и съхранявана, черноморската луга е годна за директно приложение при хора и животни, както и за използването й като активна съставка във фармацевтични и козметични продукти.

Черноморската луга е с доказан медицински ефект – прилага се при лечение и профилактика на болести свързани с опорно-двигателния механизъм, кожни възпаления и рани, разширени вени, настинки и простудни заболявания.

При нас можете да си поръчата пълната гама продукти на БАН от сериите Sea Stars и Solilug и да си ги получите или чрез куриер, или на място в представителния ни магазин в гр. София, кв. Лозенец, ул. „Люботрън“ 19

13.90 лв.

Нощен крем за лице RED ROSE, 50 мл

Sea Stars нощен крем за лице RED ROSE е български козметичен продукт на БАН – ИОНХ /Институт по обща и неорганична химия/.

Нощната грижа за лицето от розовата серия на Sea Stars, БАН предлага нежно възстановяване на епидермиса, благодарение на специално подбрани масла за подхранване и регенериране на кожата на лицето.

 

 

8.20 лв.

Крем за ръце и нокти CHOCOLATE

  • Регенерира, подхранва и хидратира кожата на ръцете и ноктите.
  • Прави кожата гладка и еластична, защитава я от стареене и външни фактори.
  • Повишава гъвкавостта и стабилността на ноктите.
  • За ежедневна употреба.

Нето: 75мл

Производител: SeaStars & Solilug, България

Продукт на месеца

single-image-03
00 Days
00 Hours
00 Mins
00 Secs

Специална оферта

ДО -20%