Чай, билки

Разгледайте всички продукти от тази категория!

Категории чай, билки

Най-продавани продукти

2.30 лв.

Био сертифициран липов цвят от Странджата

Чаят, приготвен от цвят на липа, спомага при възпаление на горните дихателни пътища (ларингит, бронхит, пневмония, ангина) и при повишена температура.

В народната медицина липовия цвят намира приложение при: виене на свят, главоболие, епилепсия, хистерия, пресипнал глас. А отварата от липов цвят се използва под формата на бани при лечение на изгаряния, кожни обриви, ставни болки, хемороиди и шарка, както и за гаргара при възпаление на гърлото и устната кухина.

 
1.10 лв.

Бял равнец /Herba Millefolii/

Съдържание: Бял равнец – стрък и цвят, сушена билка

Нето: 50г

Производител: Алин

Бял равнец – билката, наричана в старите билкарски книги „избавление от всички беди“. Основното му действие е кръвоспиращо и противовъзпалително, успокоително при стомашни болки и спазми. Отварата от бял равнец се използва при смущения в черния дроб, възпаления на стомашно-чревния тракт, стимулира правилната дейност на бъбреците. Помага и при смущения в кръвообращението – при маточни кръвотечения и менструални болки. Със своята кръвопречистваща сила чаят от бял равнец е идеално средство за детоксикация на организма.

Начин на приготвяне (за вътрешно приложение):

Две супени лъжици билка се заливат с 400 г кипяща вода. Вари се няколко минути. Оставя се да кисне 30 мин. Прецежда се и се приема 3 пъти на ден по 60-120 г след хранене.

Продукт на месеца

single-image-03
00 Days
00 Hours
00 Mins
00 Secs

Специална оферта

ДО -20%