Език: BG
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри

Категории с падащо меню

Боралин,  билка Бабини Зъби Боралин, билка Бабини Зъби

Продуктови категории

Боралин е серия хранителни добавки на основата на билката Бабини зъби (Tribulus terrestris), създадена по рецептите на народния лечител фитотерапевт Борис Николов.

В основата на много заболявания стои недостатъчното оросяване на тъканите в проблемния орган. Честа причина за това са холестероловите плаки, които започваме да натрупваме още от детска възраст и с времето водят до затормозяване нормалните функции на организма. Влошеното оросяване намалява жизнеността на органа (или ставата, жлезата) и причинява хронично или остро изразено заболяване. През 1993-та г. фитотерапевтът Борис Николов доказва клинично, че получен по негова технология воден извлек от растението Tribulus terrestris /бабини зъби/ успешно разгражда холестероловите плаки.

Първите експерименти са извършени във вивариума на ИСУЛ, а по-късно и върху доброволци във ВМА. Резултатите потвърждават изключителното свойство на Боралин да повлиява широк кръг болести, в основата на които стои проблем с оросяването или хронична инфекция.

Десетилетия преди френски медици да открият, че т.нар. "шипове" са не костни, а холестеролови образувания, фитотерапевтът Борис Николов успешно ги премахваше с Боралин-4.

Установено е, че Боралин влияе на мозъчни, гръбначни и неврологични заболявания, нормализира размерите на простатната жлеза, засилва потентността и фертилността. Сърдечно болни, хипертоници и застрашени от тромбофлебит подобряват състоянието си след курс с Боралин-5. Пациенти, за които решението е било изкуствена става, са възстановявали подвижността си, благодарение на Боралин-8. Препаратите Боралин могат да се прилагат и профилактично.

«1»

Продукти

«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе