Блог

“Да служим на другите”

Yogi Bhajan

Йоги Бхаджан, майстор на индийската кундалини йога. 

През септември 1968г, на възраст 39 години, е поканен да води курсове по йога в Университета в Торонто.

В своите класове той преподава духовни знания и поднася на учениците си ароматна запарка, която те нежно наричат „чай на йогите“.

Инфузията със своя приятен аромат и вкус внушава на студентите вътрешен мир и спокойствие, отваряйки света на аюрведическата философия.

Йоги Бхаджан ги вдъхновява да търсят духовен баланс в ежедневната практика на това индийско учение, което включва и „осъзнаване“ към другите, природата и самите тях. Йоги Бхаджан приканва учениците си да се спрат, като се съсредоточат върху себе си, за да намерят вдъхновение за душата.

Сместа за инфузия с канела, кардамон, джинджифил, карамфил и черен пипер, уникална по рода си и базирана на оригинална рецепта на Йоги Бхаджан, сега е известна като YOGI TEA® Classic. Този чай беше предложен за първи път в Европа в 70-те години и от 1987 г. с официалната марка YOGI TEA®. Днес особената нотка на вкуса на над 80 билки и подправки, подбрани от контролирано биологично земеделие, които придават на запарките от 50 YOGI TEA® неподражаемия им вкус, се оценява по целия свят.

Вижте колекцията от Йоги чай, която предлагаме като кликнете на картинката:

Сподели публикацията

Кажете ни Вашето мнение тук

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *