Био дом

Ако вече сте избрали да се храните здравословно и да се грижите за красотата си с натурални средства, със сигурност ще искате и да сте обградени от вещи и уреди, които да отговарят на вашия стил на живот.

Кръстихме тази категория Био дом, защото в нея ще намерите продукти за дома: възглавници с био растителен пълнеж, лампи от хималайска сол, хималайски свещници, арома лампи и етерични масла, био разградими почистващи препарати, домашен уред за покълване, термоси, книги и други полезни за дома вещи.

Искате ли да имате и вие Био дом? Ако е така, надяваме се, че вече не употребявате найлонови торби за пазаруване и сте заместили  химическите почистващи препарати с биоразградими. Ако още не сте, започнете сега!

Добре дошли в нашия Био дом!

Категории био продукти за дома

Най-продавани продукти

5.00 лв.

Унидом – универсална биоразградима домакинска паста

250мл

 • Унидом е универсален почистващ продукт, който полира, дезинфекцира, ароматизира и създава фин защитен микрослой, който отблъсква мръсотията и UV-лъчението.
 • За всички помещения и повърхости в дома

100% биоразградима паста

15.00 лв.

14 дни детокс или как да кажеш на тялото си "Благодаря!"

Режимът детокс цели да върне организма в състояние на баланс. В книгата на Надя Петрова ще намерите отговори на интересни въпроси. Малка част от тях :

 • Що е то детокс и имам ли нужда от него?
 • Как да преборим чувството за глад?
 • Кои са основните групи хранителни вещества?
 • Що е гликемичен индекс?
 • Кои храни са алкални и кои киселинни?

Близо 190 страници изпълнени със здраве. В книгата са поместени и 45 рецепти за един успешен детокс режим.                         

69.00 лв.

Възглавница Туини с био растителен пълнеж от просо и спелта – удоволстнвие от допира с природата

Био възглавница Туини е ергономична, незапарваща, с променяща се височина, двулицева.

 • Калъфка: 100% памук
 • Пълнеж: био обвивки спелта и просо
 • Размери: 45cm х 55cm
 • Цвят: бял
 • Тегло: 2.2 кг
93.00 лв.

Био възглавница при бременност и кърмене Сънчо

Пълнеж: био обвивки от Спелта

Калъфка: 100% памук

Размери: 155cm x 25cm

Възглавницата е специално проектирана за осигуряване на удобен и спокоен сън на бъдещите майки. Пълна е с био обвивки от спелта, обработени с фин натурален каучук по специална технология, така че да не губят целостта си при натиск, да не се разпрашават и да не въдят акари.

Възглавницата е гъвкава, намества се по формите на тялото и не запарва. Oбвивките позволяват постоянна циркулация на въздух във възглавницата и възпрепятстват развитието на акари. Външната калъфка може да се сваля и пере.

Наличен цвят: екрю

Възможност до се поръча: лилава, синя, розова или с щампа: цветя и точки, патета /зелено/, златни лалета, жълта щампа Пух

     

6.60 лв.

Униметал е биоразградима паста почистване на метални повърхности.

УНИМЕТАЛ паста е екологичен продукт, приготвен изцяло от природни суровини и материали. Препаратът почиства бързо и качествено променилите се по цвят метали от злато, сребро, мед, месинг, хром и др. УНИМЕТАЛ придава на повърхностите защитен филм, който предпазва от натрупване на замърсявания и отблъсква водата, улеснявайки значително ежедневното почистване и предпазва от отлагания на варовик. Безопасен за кожата на ръцете. Отстранява метални окиси, ръжда и котлен камък. Връща блясъка във вашия дом.

 

8.40 лв.

Универсален биоразградим почистващ препарат УНИТОП

500мл

УНИТОП е течен концентрат с универсални дълбоко почистващи свойства.

Унитоп е технологично нов продукт без аналог на пазара, който съчетава безупречни почистващи качества и неагресивност към почистените повърхности.

При ползването на този иновационнен продукт, след напръскване на почистваната повърхност, молекулните връзки на замърсяването се разкъсват „като отрязани с нож“ и замърсяването се отлепва от почистваната повърхност.

Премахва петна от дрехи и текстилни тъкани, без да има избелващ ефект и не променя цветовете на тъканите и третираните повърхности.
Предназначение – за почистване на: фурни, грилове, кухненско оборудване, водопроводни батерии, силно замърсен фаянс и теракот, мрамор, инокс, алуминий, пластваса, захабени повърхности, дограма, кожа, отстраняване на петна върху дрехи, тапицерии, килими и др.

7.20 лв.

УНИГЛАНЦ – концентрат за почистване на санитарен фаянс и теракота

100% биоразградим продукт, безопасен за здравето

Унигланц е многофункционален високо ефективен почистващ концентрат, разработен по съвременни изисквания на основата на последните рецептури в тази област за почистване и обеззаразяване на всички видове твърди повърхности, които могат да се мият с вода. Разработен е на базата на естествени сапуни и подбрани повърхностно активни вещества (ПАВ).

УНИГЛАНЦ, със своите специални почистващи подсилващи средства активира, почиства, поддържа и подхранва всички видове подови покрития от изкуствени и естествени материали – камък, фаянс, теракота, гранитогрес, бани, тоалетни, санитария и всички видове твърди повърхности.

Унигланц е силно концентриран, което го прави икономичен в употребата му. Специално разработената формула на УНИГЛАНЦ осигурява мощно почистващо и дезинфекциращо действие. Той отстранява неприятните миризми и има полиращ и антистатичен ефект. Препарата редуцира (намалява) повърхностното напрежение, създавано от замърсяванията и бактериите и образува тънък защитен не хлъзгав филм, отблъскващ мръсотията и праха, създаващ искрящ ефект на цвета и лек копринен гланц.

Нова формула, която гарантира 100% хигиена.

Приятният аромат на бор и евкалипт, заимстван от природата дава усещане за една перфектна чистота на помещенията. Съдържа съставка, която предотвратява образуването на ново замърсяване и улеснява следващото почистване.
Напълно биоразградим продукт, безопасен за здравето.

Продукт на месеца

single-image-03
00 Days
00 Hours
00 Mins
00 Secs

Специална оферта

ДО -20%