Език: BG
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри

Категории с падащо меню

Био и билкови хранителни добавки Био и билкови хранителни добавки

Продуктови категории

   Здравословният начин на живот и хранене са новата култура, съпътстваща съвременните цивилизации. Стремежът към естествените продукти, към храните без оцветители и консерванти, към плодовете и зеленчуците, отгледани без пестициди и изкуствени торове, е един разбираем отпор срещу стреса в пренатовареното ни ежедневие и срещу безобразното унищожаване на природата. И ако за спасението и прочистването на планетата ни са необходими хиляди години, то за нашия организъм можем да направим нещо сега, веднага! Можем и трябва да приучим и нашите деца да уважават майката Земя и да живеят здравословно, в хармония с природата.

ЗДРАВЕ И КРАСОТА! ОТВЪН И ОТВЪТРЕ!

Подкатегории

Български натурални пробиотици и пребиотици (42)

Според Световната Здравна Организация от пробиотичните бактерии най - голямо значение за човечеството, съгласно доклад пред Конгреса на САЩ - 2005 г., има Lactobacillus Bulgaricus - бактерията на Българското кисело мляко.

Lactobacillus Bulgaricus вирее единствено в България.

Lactobacillus Bulgaricus стимулира имунната система, предпазва от урогенитални инфекции, регулира чревната микробна флора, намалява холестерола и кръвната захар, оздравява стомаха, червата и черния дроб, оказва антиалергично действие.

Lactobacillus Bulgaricus е единственият пробиотичен бактерий, който отделя D (-) млечна киселина - тя определя мощните му антиракови, лъчезащитни и антиоксидантни ефекти.

Пробиотиците и пробиотичните функционални храни с марките Лактера и Биомилк се разработват вече повече от 30 години в България. Откриването на нови пробиотични щамове, иновации в методологията на производството на готовите пребиотици и пробиотици, са дело на научен екип във Военномедицинска Академия, ръководен от проф. д-р Никола Александров д.м.н., като част от космическата програма Интеркосмос. Използвани са от Българската армия по време на мисиите в Камбоджа, Косово, Ирак, Афганистан и от Български научни експедиции в Антарктика и Хималаите.

Всички пробиотици са клинично и експериментално тествани за странични ефекти. Пробиотиците се произвеждат изцяло в България по уникален биотехнологичен процес. Продуктите са патентовани с над 20 патента в България и ЕС.

ПОДАРЕТЕ СИ ЗДРАВЕ!!!

Ефективност на млечнокиселите продукти и пробиотичните бактерии

 

Билкови тинктури Панацея (20)

Билковите тинктури от серията „Панацея“ са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. В тях са вложени български билки от екологично чист район. Всяка тинктура представлява внимателно селектирана комбинация от билки, която въздейства положително върху органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.

Студената водно-етанолова екстракция е утвърден и ефективен метод за извличане и съхраняване на ценните вещества в билките: алкалоиди, гликозиди, сапонини, полизахариди, дъбилни вещества, флавоноиди, лигани, кумарини, етерични масла, витамини, микроелементи и др.

Swanson - хранителни добавки и витамини (9)

Swanson Health Products е основана в 1969 година.

Над 43 години Swanson Health Products предлага качествени продукти с гарантиран и сертифициран произход на достъпни цени - витамини и добавки, органични храни, натурални продукти за грижа за кожата, хомеопатични лекарства и други.

CELLFOOD® - кислородна серия добавки (5)

CELLFOOD ® за живот е уникана кислородна серия за висок жизнен стандарт и противодействие дори на туморни образувания

1. Доставя кислород директно на клетъчно ниво.
2. Обезврежда свободните радикали – причинители на всички тежки заболявания, включително и туморни.
3. Доставя 78 макро- и микроелемента, 34 ензима и 17 аминокиселини.
4. Пълна дезинтоксикация на всички системи.
5. Ревитализира клетките.
6. Намалява стреса.
7. Усилва имунната система.
8. Въздейства върху млечната киселина.
9. Повишава жизнеността и енергията.
10. Подобрява кондицията.
11. Поддържа издръжливостта.
12. Усилва концентрацията и бодростта.
13. Много високи рекорди в спорта без допинг.

EVERETT STOREY – създателят на CELLFOOD®

Гений. Това е изразът, който е употребил Алберт Айнщайн за него. Everett Lafayette Story е виден физико-химик, микробиолог, публицист и автор, работил по топ секретния американски проект „Manhattan Project“ и създател на технологията, използвана при разработването на механизма за функциониране на водородната бомба. Поради излагането на екстремна радиация, учените работещи по проекта започнали да умират. Самият Everett Storey също заболява и в началото на 50-те години стига до загуба на 30 кг от теглото си. Принуден да спасява живота си, но и воден от искрено желание да създаде нещо полезно за човечеството, той полага неимоверни усилия и прилагайки този път в хуманна насока своя гений, през 1956г. създава продукт, базиран именно на Деутериума, който нарича „Liquid Life“ (Течен Живот), а по-късно „Cell Food“ (Клетъчна Храна). В изобретяването му той използва постиженията на Dr Harold Urey, който през 1932г. открива Деутериума (единственият не радиоактивен изотоп на водорода), държан в строга секретност поради основната му роля във функционирането на водородната бомба. Сред многобройните му изобретения, насочени в посока създаване субстанции за лекуване на човешкия организъм чрез възстановяване на вътрешната му среда, именно CELLFOOD® определено заема своето призово място. Този продукт запазва живота на своя създател повече от 30 години след сериозното радиоактивно облъчване, на което е бил подложен, до неговата естествена смърт през 1988г. на 74 годишна възраст.

Билкови хранителни добавки и екстракти (28)

Билкови капсули и екстракти от Ауриметрия

Хранителни добавки Viridian

Боралин, билка Бабини Зъби (4)

Боралин е серия хранителни добавки на основата на билката Бабини зъби (Tribulus terrestris), създадена по рецептите на народния лечител фитотерапевт Борис Николов.

В основата на много заболявания стои недостатъчното оросяване на тъканите в проблемния орган. Честа причина за това са холестероловите плаки, които започваме да натрупваме още от детска възраст и с времето водят до затормозяване нормалните функции на организма. Влошеното оросяване намалява жизнеността на органа (или ставата, жлезата) и причинява хронично или остро изразено заболяване. През 1993-та г. фитотерапевтът Борис Николов доказва клинично, че получен по негова технология воден извлек от растението Tribulus terrestris /бабини зъби/ успешно разгражда холестероловите плаки.

Първите експерименти са извършени във вивариума на ИСУЛ, а по-късно и върху доброволци във ВМА. Резултатите потвърждават изключителното свойство на Боралин да повлиява широк кръг болести, в основата на които стои проблем с оросяването или хронична инфекция.

Десетилетия преди френски медици да открият, че т.нар. "шипове" са не костни, а холестеролови образувания, фитотерапевтът Борис Николов успешно ги премахваше с Боралин-4.

Установено е, че Боралин влияе на мозъчни, гръбначни и неврологични заболявания, нормализира размерите на простатната жлеза, засилва потентността и фертилността. Сърдечно болни, хипертоници и застрашени от тромбофлебит подобряват състоянието си след курс с Боралин-5. Пациенти, за които решението е било изкуствена става, са възстановявали подвижността си, благодарение на Боралин-8. Препаратите Боралин могат да се прилагат и профилактично.

Algem Natura (4)

Представяме на вашето внимание  висококачествените хранителни добавки на италианската фирма Algem Natura Srl. Продуктите са произведени при най-високи стандарти за качество.

Базирани са изцяло на растителни екстракти и предлагат ефективни натурални решения за постигане на здраве, баланс и красота.

Към момента разполагаме с два продукта за баланс на храносмилателната система: Алгем Aнти рефлукс и Лакси гем и

два продукта за отслабване и детоксикация: Алгем слим и Алгем слим детокс.

 

 

«1 2»

Продукти

«1 2»Страница 1 от 2
Върни До Горе