Език: BG
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри

Категории с падащо меню

Био Джи бебешка козметика със сребърна вода Bio G Био Джи бебешка козметика със сребърна вода Bio G

Продуктови категории

Козметиичната бебешката линия Bio Argentum е плод на любовта и загрижеността за най-ценното ни същество. Създадена е в сътрудничество с водещи специалисти и технолози.

Бебешка козметика Bio G  съдържа дестилирана сребърна вода и изцяло натурални съставки, висококачествени растителни масла и билкови екстракти. Желанието ни е да се утвърдим, като фирма, която ползва безрезрвното доверие на майките и това доверие да преминава от поколение на поколение. Всички продукти с марката Bio G са изцяло натурални и биосертифицирани.

Не съдържат абсолютно никакви: консерванти /включително парабени/, оцветители, изкуствени пенители, синтетични емулгатори и аромати.

През 80 години на ХХ век, американските биолози нарекли Среброто „Антибиотикът на богатите хора”, защото въздейства върху структурата на болестотворните едноклетъчни микроорганизми и блокира техния механизъм за размножаване. Това откритие отговорило на всички неизяснени въпроси от рода на „Защо през цялата човешка история от епидемиите се спасявали преди всичко богатите хора?” Защото се хранели в сребърни съдове и със сребърни прибори, чрез които организмът им се зареждал с колоидно сребро.

А колоидното сребро има силно изразени антибактериални, антимикробни, антивирусни и антигъбични свойства.

«1»

Продукти

«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе