Език: BG
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри
Филтри

КАТЕГОРИИ

Фестивал на здравето и красотата и Rhamnia Bynata във Варна

Дата: 2014-05-07

От 9 до 11 май в търговския център Mall Варна ще се проведе отново "Фестивал на здравето и красотата", където ще си дадат среща десетки български и чуждестранни компании, изцяло нови както и утвърдени вече марки, иновативни тенденции в козметиката, естетичната медицина, спорта, балнеологията, производството на био храни и природосъобразния начин на живот. 
 
Специален гост на фестивала ще бъде проф. Христо Мермерски - "Гуруто на природната медицина и здравословното хранене".

Любопитна и съвсем не за изпускане ще бъде практическата лекция на култовата сексоложка Наталия Кобилкина - съвременна, интересна и изцяло разкрепостена дама.

 
Трите фестивални дни ще съберат накуп цяло съзвездие от медицински светила и експерти по здравословно хранене, чиито лекции ще са общо-достъпни и със сигурност много полезни за заинтересованите.
Програмата на фестивала ще бъде съпроводена с още многобройни презентации на най-новите козметични продукти за разкрасяване и демонстрации на авангардни технологии.
 
Участник в тазгодишния Фестивал на здравето и красотата са и нашите приятели от Rhamnia Bynata /Рамния/ - ицзяло натуралната козметична серия с масло от облепиха. На специализирания щанд Rhamnia ще представи трите крема за лице - дневен, нощен и околоочен и дългоочаквания тоник за лице.
Сигурни сме, че новата визия и още по-добър състав на продуктите ще очароват варненци и облепиховата нежна козметика на Rhamnia ще влезе и в техните сърца.
Предвидена е специална томбола, която ще донесе на печелившия голям оранжево-слънчев подарък... но няма да издавам повече... ;-)
 
Върни До Горе