Език: BG
Валута:BGN
  • BGN
  • EUR
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри

Категории с падащо меню

Просо - суперхраната на бъдещето

Просо - суперхраната на бъдещето

Просо - суперхраната на бъдещето

Търсите пълноценен заместител на месото, който е и без глутен, извеждащ излишните мазнини от тялото, влияещ положително на сърдечно-съдовата система, на черния и белия дроб, на костите и др., то тогава изберете просото. Книгата на Борислава Илиева ще ви запознае подробно с тази известна от преди 8 хилядолетия зърнена култура. Книгата съдържа лесни и вкусни рецепти за салати, предястия, супи, основни ястия, десерти, дори детски менюта.

Код: kn006
  • Тегло: 0.100 кг
Цена:4.99лв.
Брой:

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Ориентировъчни цени за доставка

До София на цена от 4.00лв.Извън София на цена от 4.00лв.
Изпрати на приятелОцени продуктаДобави в желани Сравни

 

Как да приготвите просото?

Можете да го измиете и сварите, след което да му добавите:

  • кокосово масло
  • ядки
  • сушени плодове
  • варена тиква и др.

Може да го използвате и във вид на брашно.

Салата с просо и елда

Продукти:

  • 100 гр. просо
  • 100гр. елда
  • 1 домат
  • 1/2 краставица
  • 1 връзка магданоз
  • сок от 1/2 лимон
  • 2 - 3 супени лъжици зехтин
  • сол

Сварете поотделно добре измитите просо и елда до готовност, отцедете ги, посолете ги и докато са горещи ги смесете със зехтина и ситно нарязания магданоз. Когато сместа се охлади, добавете нарязаните на кубчета краставица и обелен домат. Полейте салатата с лимоновия сок. Разбъркайте добре и прехвърлете в салатиера.

Върни До Горе