Език: BG
Валута:BGN
  • BGN
  • EUR
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри

Категории с падащо меню

Масло от таману

Масло от таману

Масло от таману

Масло от таману при кожни възпаления, подсичане, активира изграждането на нови клетки и образуването на нова, здрава кожа.

При всякакви случаи на наранена кожа, от слънчеви изгаряния, обриви и акне до подсечено бебешко дупе, ползвайте натурално масло от таману!

Нето: 50мл

Състав (INCI): Calophyllum Inophyllum Seed Oil

 

Код: hf012
Оценка:Оценка: 10
  • Тегло: 0.100 кг
Цена:20.50лв.
Брой:

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Ориентировъчни цени за доставка

До София на цена от 4.00лв.Извън София на цена от 4.00лв.
Изпрати на приятелОцени продуктаДобави в желани Сравни

Таману е вечнозелено дърво, разпространено от южните брегове на Индия до Австралия.

Маслото, извлечено от ядките на плода таману, се използва от векове като естествено средство за облекчаване на кожни раздразнения - успокоява и има силно антибактериално, противовъзпалително и противогъбично действие.

Маслото от таману има уникалната способност да активира изграждането на нови клетки и способства за заздравяването на рани и образуването на нова, здрава кожа. Чудесно при слънчеви изгаряния, белези, обриви, а използвано като околоочен серум, помага за намаляване на фини бръчици.
Студено пресованото масло от таману има наситен аромат и тъмно зелен цвят. Подходящо за всякакъв тип кожа, включително и за раздразнената. Използва се за третиране на белези.

Подходящо при:

  • акне
  • белези
  • раздразнена и наранена кожа
  • слънчеви изгаряния
  • обриви
  • суха кожа
  • чувствителна кожа

Може да се използва за предотвратяване на подсичане на нежната бебешка кожа. Попива бързо, без да оставя мазни следи.

Начин на употреба:

Нанасят се 2-3 капки от маслото върху кожата с леки масажни движения там, където е необходимо.

Върни До Горе