Език: BG
Валута:BGN
  • BGN
  • EUR
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри
Филтри

КАТЕГОРИИ

Лампи от хималайска сол за естествена красота и здраве

Дата: 2014-01-19

Лампите от хималайска сол носят енергиен заряд у дома

Какво ги прави толкова популярни и желани във всеки дом?

 

Естествено красиви

Красива лампа от хималайска солУспокояващата светлина и поразителните, необичайни форми на лампите от хималайска сол създават един нов декор в стаята. Тези естествени арт творения са не само красиви, но са и добре известни с ползите, които носят за здравето ни.

Неутрализирайки електромагнитното поле в дома или офиса (това поле се създава от множество електрически устройства около нас), лампите пречистват въздуха и създават здраве като се грижат за йонизацията и намаляват броя на бактериите. 

 

Енергия

Лампите и свещниците от хималайска сол сякаш приканват природата у дома. Помните ли прилива на енергия, който усещате, когато сте близо до морето или гората, чистия въздух до водопада или вълшебната атмосфера след дъжд? Това усещане идва точно от изобилието от отрицателни йони в природата, те ви помагат да се чувствате възродени и освежени. Ето на този принцип работят и лампите от хималайска сол. Те прочистват въздуха посредством процеса на йонизация. 

С духа на миналото

Лампа от кристална хималайска солНаходищата на хималайска сол са открити преди 250 милиони години в Хималаите. Тази древна и натурална кристална сол е известна в цял свят със способността си ефективно и по естествен начин да прочиства, да подобрява качеството на въздуха. 

В различни форми и размери, с чудна красота и богати цветове, лампите от хималайска сол не само изглеждат приласкаващи и топли, но притежават редица свойства, които помагат на здравето ни. Как лампите в дома и офиса създават здравословните отрицателни йони във въздуха?  

Те привличат водните молекули от въздуха на повърхността на вашата лампа от хималайска сол и тъй като лампата се загрява, започва процес на химическа реакция. След това здравословните отрицателни йони се освобождават във въздуха, взаимодействат с положителните йони, които се отделят от електроуредите в дома и офиса. Въздухът се прочиства и така се унищожават бактерии, вируси и вредителите, които затрудняват дишането ни и са опасни особено за хората, болни от астма. 

Това красиво сияние от лампите от кристална хималайска сол ще донесе спокойствие и уютна атмосфера в дома ви. Biochoice ви препоръчва да поставите лампите от кристална хималайска сол близо до телевизор или компютър, близо до зоната за пушене, ако имате пушачи у дома, в офиси с климатик и навсякъде, където имате нужда от свеж въздух с по-голямо качество, директно от природата.  

При нас ще откриете свещници и лампи от кристална хималайска сол, от свещник с формата на сърце за подарък до изящно "бижу" за дома. Силата на природата е в твоите ръце.

    

Върни До Горе