Език: BG
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри
Филтри

КАТЕГОРИИ

GOLDEN SNAIL - българска козметика с екстракт от градински охлюв и билки

Дата: 2016-11-09

 

Само сега, при поръчка на един от кремовете

SNAIL GEL + Q10 или SNAIL CREAM,

ще получите подарък Тоалетен сапун с екстракт от охлюв!

     

 

Офертата е в сила от 10.11.2016г до 25.11.2016г

 

Предлагаме на вашето внимание три козметични продукта с марката Golden Snail на основата на натурални компоненти като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и  различни растителни видове. Не съдържат парабени, силикони и изкуствени оцветители. Подходящи са за всеки тип кожа и за всяка възраст, както за мъже, така и за жени. Уникалните регенериращи свойства на кремовете за лице се дължат на екстракта от градинския охлюв от вида Helix aspersa, който съдържа изключително важни и ценни компоненти като колаген, еластин, алантоин, глюкозамингликани, протеогликани, пептиди и гликопептиди, гликолова киселина, витамини А, С и Е. Активните съставки са много близки по състав и структура до тези в човешкия организъм, което подпомага процесите на възстановяване и регенериране на кожата. Видимо намалява дълбочината на бръчкитe. Екстрактът от охлюви успешно защитава и предпазва кожата от вредните въздействия на околната среда, предизвикващи преждевременно стареене.

Важно! Екстрактът се извлича от охлювите без да им бъдат причинявани каквито и да е страдания или наранявания, след което те продължават нормалния си начин на живот!

Награди:

Първо място, грамота и плакет за НАЙ-УСПЕШНА ИНОВАТИВНА ФИРМА за 2015 г. на конкурс за най-успешна иновативна фирма за 2015 г., проведен в Централното управление на Българската академия на науките.

Почетната грамота за Иновативно предприятие на годината, връчена лично от Президента на Република България Росен Плевнелиев по време на традиционния конкурс за иновативно предприятие на годината, организиран от фондация "Приложни изследвания и комуникации" и Enterprise Europe Network – България, с подкрепата на Представителството на Европейската комисия в България и Норвежкия финансов механизъм. За участие в конкурса бяха номинирани над 100 фирми.

Сребърен медал за научна разработка от Шесто Национално Изложение ИЗОБРЕТЕНИЯ * ТРАНСФЕР * ИНОВАЦИИ ИТИ-2015, организирано от Съюз на Изобретателите в България.

Научният колектив бе номиниран за наградата "Изобретател на годината 2014" с патента си за нов биологичен продукт от морски и градински охлюви с имуностимулиращо и антитуморно действие.

Разгледайте козметичната ни гама Golden Snail тук!

Върни До Горе