Език: BG
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри
Филтри

КАТЕГОРИИ

Билкова козметика в ампули

Дата: 2016-05-05

Билкова козметика в ампули

 

Ампулната форма на козметичните продукти гарантира максимална ефективност на активните съставки.

Натуралните растителни масла и билковите екстракти са трайно защитени от външни въздействия и контакт с въздух. Това позволява те да запазят всичките си полезни свойства и гарантира оптимална ефективност на билковите и маслените субстанции.

Ампулите са за еднократна употреба. След отчупване на връхчето е препоръчително да се употребят веднага. Максимално време за съхранение на отворената ампула е 24 часа в хладилник.

Няколко думи за фирмата производител:

“Ауриметрия” е българска компания, която вече 20 години произвежда натурални билкови продукти, разработени в собствена лаборатория, въз основа на екологично чисти лечебни билки. Билковата козметика на Ауриметрия включва продукти, чиято основна цел е постигане не само на козметичен, но и на лечебен ефект от въздействието на билковите субстанции:

* за лице и тяло - балсами, кремове, лосиони и масажни масла

* за укрепване на косата - балсам, лосион и подхранващо масло

* козметична серия в ампули

Козметичната серия в ампули на Ауриметрия спечели доверието на хиляди клиенти. Маслото за коса с коприва и репей е един от най-търсените продукти за коса с бързо и ефикасно действие. Другите билкови комбинации в ампули са предназначени за кожата на лицето, шията и деколтето.  Преди две години бяха пуснати в производство Серум с екстракт от охлюв и колаген и Фитоактиватор със стволови клетки. Наскоро серията прие нов член - Ампули с ботокс ефект и хиалуронова киселина.

Награди : СРЕБЪРЕН ЛЪВ на " Произведено в България"

До 15 април 2018г. при поръчка на 5 опаковки от един продукт, ще получите 6.

Купувате 10, получавате 12 ампули!

 

Върни До Горе