Език: BG
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри
Филтри

КАТЕГОРИИ

FLORADIX -10% през април

Дата: 2016-04-14

Пролетта зарежда душата с енергия със своето изобилие от цветове, пролетни аромати и поителни земята дъждове. Но какво се случва с тялото? Пролетната умора не подминава почти никого. Запасите ни от витамини като че ли са се изчерпали от дългата зима, май и желязото ни е понамаляло... А тази влага как атакува ставите...

Разбира се, тези симптоми не са болестни, не са и задължителни. Всеки организъм има своя индивидуален механизъм за реакция при отлив на енергия и витаминна недостатъчност.

Предлагаме на вашето внимание натуралните сиропи Флорадикс - те са на базата на билки, плодови сиропи, естествени витамини и минерали и доставят на организма по един нежен и ненатоварващ храносмилателната система начин това, от което имаме нужда. Един от сиропите е предназначен за деца и е сред предпочитаните от родителите източници на естествени витамини и минерали, сред които най-важните за едно здраво, жизнено и балансирано детство: калций, витамините D, A, B1, B2, B3, B12, C, E, в лесно усвояема и изцяло натурална форма.

Елексирът Билкова кръв е комбинация от билки и плодове, с високо съдържание на желязо.

Препоръчва се при анемии, в периода на развитие на малките деца, през пубертета, при тежка менструация, по време на бременност и кърмене, през периода от нашия живот наречен Третата възраст.

Намерете сиропите Флорадикс тук:

 

 

Производител на сиропите Floradix е немската компания Salus.

Тя е основана през 1916г. от д-р Ото Грайтър в Мюнхен, Германия. Компанията днес е на над 90 години, през което време е доказала качеството на продуктите си. Salus произвеждат богат асортимент хранителни добавки от изцяло натурални суровини. Компанията не използва химически консерванти, подсладители, овкусители, изкуствени аромти. Богатият асортимент добавки е насочен както за различни здравословни проблеми, така и за различните възрасти – от най-малките до възрастните хора. Salus използват висококачествени суровини, като по-голямата част от тях произвеждат сами, без химически препарати. Притежават висока технология за добиване на сокове и извлеци от различните растения, без да разрушават активните вещества. Прилагат строг качествен контрол на всеки от етапите на производство от отглеждането на растенията до бутилирането/опаковането на продуктите. Компанията следва политика за опазване на околната среда и си сътрудничи с държави от целия свят. Хранителните добавки на Salus са идеалният начин за подържане на добро здраве по природосъобразен начин, с висококачествени натурални продукти.
Върни До Горе