Език: BG
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри
Филтри

КАТЕГОРИИ

Био растителни млека от Италия

Дата: 2016-03-11

The Bridge е марка, известна сред вегетарианците и веганите.

Разположена в близост до Национален парк Monti Lessini на север от Верона и Виченца, семейната фабрика произвежда напитки и сметани от растителен произход - млека на базата на зърнени култури и ядки. Продуктите The Bridge са със сертифицирани биологични съставки, без лактоза и холестерол. Ефективни, вкусни и задължителни във вегетарианския и веганския хранителен режим. Подходящи дори при наличие на специфични непоносимости или алергии.

С какво се отличават растителните млека:

  • - Без холестерол
  • - Без лактоза
  • - В голямата си част - без глутен

Здравината и качеството на зърнените напитки The Bridge е водата. Основната съставка в една растителна напитка е водата. Благодарение на благоприятното си географско положение, The Bridge използва високо качествена минерална водата, която извира на  450 метра над морското равнище, в природния парк Монти Лесини и идва от същия водосборе бнасейн на известна минерална вода, чиито добри качества вече са били известни още през деветнадесети век. Водата от извор Папалини се характеризира с балансирано съдържание на минерали и ниско присъствие на натрий. Това я прави по-лека, но с необходимото количество но минерали и микроелементи в полза на човешкия организъм.

Производственият цикъл комбинира качеството на изворна вода с това на биологични житни култури. Резултатът е серия от вкусни и здравословни напитки, идеални за една балансирана диета. Не на последно място, The Bridge е семеен бизнес е създав своите продукти с любов и винаги специално отношение към опазването на околната среда.

Щастливи сме да ви предложим част от продуктите с марка The Bridge с 10% отстъпка през целия м. март.

Върни До Горе