Език: BG
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри
Филтри

КАТЕГОРИИ

Ваучер - идеалният подарък

Дата: 2015-11-09

В живота на всеки от нас присъстват хора, на които много държим, които безрезервно обичаме, както и други, към които таим дълбоко уважение. Един от начините да изразим тези свои чувства са личните ни действия и поведението ни спрямо тези хора. Другият начин са подаръците, които им правим при повод или просто така, защото изпитваме необходимост да ги зарадваме или да им благодарим.

Изборът на добър подарък обаче не е проста работа. На какво би се зарадвала повече Тя - козметика или дреха, парфюм или спортна екипировка... От какво има нужда той - нова книга, нова възглавница или нещо протеиново... После започва дълго обикаляне по търговските центрове и накрая... ох, пак можем да сгрешим и да поднесем това, което точно онзи ден Тя/Той си е купил.

Ето защо, подаръкът, с който никога няма да сгрешим, е Ваучерът!

Познавате сайта ни, нашите продукти са ориентирани към хората, които уважават природата и се стремят да живеят в хармония с нея. Ако вашият човек е такъв, не губете време и го зарадвайте с Ваучер от онлайн магазин за здраве и красота Biochoice.bg

    

 

 

 

 

 

Ваучерът, който ще получите може да бъде в електронен вариант или на хартиен носител - готов да бъде поднесен като специален подарък!

  • Дизайнът - предварително подбран елегантен дизайн, отговарящ на повода за подарък
  • Персонализиран - на Ваучера ще бъде изписано името на получателя му и евентуално кратко пожелание /послание/ от вас
  • Код/Купон - с въвеждането на кода от ваучера, неговият притежател ще може да пълни кошницата си до 30 или до 50лв безплатно. Ако надхвърли сумата на Ваучера, ще заплати само разликата.
Върни До Горе