Билкова козметика в ампули Ауриметрия

Максимална ефективност на активните съставки, затворени в ампули

Билковата козметика в ампули подобрява състоянието на кожата и косата без рискове и с максимална ефективност на активните съставки.

Ампулната форма на козметичните продукти гарантира максимална ефективност на активните компоненти.

Поставени, запечатани и съхранявани в стъклена ампула, натуралните растителни масла и билковите екстракти са трайно защитени от външни въздействия и контакт с въздух. Това позволява те да запазят всичките си полезни свойства и гарантира оптимална ефективност на билковите и маслените субстанции.

Ампулите са за еднократна употреба. След отчупване на връхчето е препоръчително да се употребят веднага. Максимално време за съхранение на отворената ампула е 24 часа в хладилник.

Билковата козметика не е така мощна като синтетичната, затова пък носи само ползи без никакви рискове.

Био активните вещества, съдържащи се в билковите екстракти и етеричните масла действат бавно, с натрупване. Ефектът от употребата на билков козметичен продукт се увеличава с течение на времето. Истинският резултат идва след неколкократна употреба и пълното засищане на кожата. Ето защо ампулите се продават по две в опаковка, но за да сме уверени в полезното им действие, въпреки че го усещаме още от първия път, най-добре е да се използват от 5 до 10 ампули в рамките на от две до четири седмици.

Няколко думи за фирмата производител:

“Ауриметрия” е българска компания, която вече 20 години произвежда натурални билкови продукти, разработени в собствена лаборатория, въз основа на екологично чисти лечебни билки. Билковата козметика на Ауриметрия включва продукти, чиято основна цел е постигане не само на козметичен, но и на лечебен ефект от въздействието на билковите субстанции:

* за лице и тяло – балсами, кремове, лосиони и масажни масла

* за укрепване на косата – балсам, лосион и подхранващо масло

* козметична серия в ампули

Билкова козметика в ампули: серум, масло, концентрат, фитоактиватор, растителен ботокс

Билкова козметика в ампули: серум, масло, концентрат, фитоактиватор, растителен ботокс

Козметичната серия в ампули на Ауриметрия спечели доверието на хиляди клиенти. Маслото за коса с коприва и репей е един от най-търсените продукти за коса с бързо и ефикасно действие. Другите билкови комбинации в ампули са предназначени за кожата на лицето, шията и деколтето.  Преди две години бяха пуснати в производство Серум с екстракт от охлюв и колаген и Фитоактиватор със стволови клетки. Наскоро серията прие нов член – Ампули с ботокс ефект и хиалуронова киселина.

Награди : СРЕБЪРЕН ЛЪВ на ” Произведено в България”

Comments (2)
  1. Борислава Петрова November 1, 2018
    • admin November 1, 2018

Оставете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *