Език: BG
Добре дошли в нашия магазин! |
0 артикула

Количка

Филтри

Категории с падащо меню

Чай, билки Чай, билки

Продуктови категории

Подкатегории

Yogi Tea (26)

Йоги Баджан - създателят на Йоги чайВече повече от 40 години YOGI TEA® /Йоги чай®/ произвежда билки и вкусни чайове, базирани на уникални аюрведа чай рецепти, които насърчават индивидуалното благополучие.

В произхода на чайовете Йоги са заложени 3000 годишни индийски аюрведични учения за баланс между тялото, ума и душата.

През 1960, индийските йога и аюрведични традиции бяха представени за първи път на останалата част от света. Йоги Баджан, майстор на Кундалини Йога, е пионер на този цялостен йогийски начин на живот, който насърчава хората да живеят по-щастлив, по-здравословен и осъзнат живот.

През 1969 Йоги Баджан е дошъл на Запад и е донесъл своите неизмерими познания по Аюрведа с него. Като учител на цялостен живот, той споделя своята мъдрост и знание по Аюрведа и Йога с неговите ученици, като ги гощава с ароматна смес от билки и подправки, която нежно нарича "Йоги чай."

Този уникален аюрведа чай се основава на оригиналната рецепта от Йоги Баджан и съдържа канела, кардамон, джинджифил, карамфил и черен пипер. Той е бил продаден за първи път в Европа през 1970 г., а от 1987 г. под официалното име с марката YOGI TEA®. Днес хората по целия свят се радват на специални смеси от повече от 80 избрани биологично отглеждани билки и подправки, които дават 44-те разновидности на Йоги TEA® и притежават неподражаем вкус и здравословни свойства.

Българска билка (28)

"Българска билка 1983" ЕООД  е предприятие, което събира ароматни билки и плодове от българските планини. Обработва ги с любов по най-подходящия начин. А елитни фитотерапевти комбинират билките така, че да извлекат от тях скъпоценните им лечебни свойства. "Българска билка 1983" произвежда билкови тинктури и чай, които съхраняват енергията на българското слънце и земя.

А освен безценните лечебни качества, билките са антиоксиданти и запарката от която и да е българска билка е прекрасна освежаваща напитка. Не съдържат кофеин и калории.

«1»
Върни До Горе